Нед. сеп 24th, 2023

Дечија недеља је једна од најлепших недеља током школске године. Она се реализује почетком октобра месеца, а ове године је предвиђена за период од 3. до 9. октобра 2022. године. Наша школа радо се одазвала овом позиву под слоганом ,,Шта детету треба да расте до неба?!“. Ученици наше школе, заједно  са учитељима, наставницима и библиотекарком узели су учешће у овој активности.

Једна од највећих вредности Дечије недеље јесте пуно учешће деце у свим програмима који је прате и у којима деца имају прилику да искажу своје ставове, мишљења, укажу на проблеме, као и да покажу своја знања, таленте и вештине. 

Ове године Дечија недеља у нашој школи имала је посебну слику, слику која својом лепотом очарава, то су деца која су била весела, распевана, креативна и жељна да учествују у свему.  Једном речју, Дечија недеља је ове године била празник за очи и мелем за душу, а како слоган каже ,,Шта детету треба да расте до неба?!“, имали смо прилику да видимо да деци мало треба да расту до неба. Ову недељу свечано смо затворили са нашим најмлађим ученицима, ученицима првог разреда као и њиховом веселом песмом ,,Деца су украс света“ и изреком ,,На млађима свет остаје“, у нади да ће нас следеће године бити још више. 

Захваљујемо се свима који су учествовали у овој дивној Дечијој недељи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *