Сре. феб 21st, 2024

Свети Сава је школска слава која се  сваке године обележава 27. јануара. Ове године су ученици истурених одељења, на челу са својим вредним учитељима и учитељицама, дали свој скромни допринос у реализацији програма нашем просветитељу Св. Сави. Пригодан програм био је реализован у  истуреним одељењима у Доњем Кормињану и у Доморовцу. 

Топли поздрав добродошлице наших драгих ученика који су се опробали у улози водитеља, био је само наговештај  да су вредно радили и  дали свој скромни допринос и тиме омогућили да публика ужива у програму.

Програм је почео химном ,,Химна Светом Сави“, ту су сви ученици удружили своје топле гласове и показали шта је светосавска чаролија.

Оно што нас посебно радује јесте чињеница да су сва деца била учесници програма, да су сви они добили могућност да нам се представе и тиме покажу да наш просветитељ и даље живи.  Након завршне тачке , водитељи програма, наши драги ученици, поздравили су све госте,  родитеље, учитеље и наставнике као и све ученике и захвалили се свима.

Снимак из истурених одељења у Кормињану

Снимак из истурених одељења у Доморовцу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *