Пет. јул 19th, 2024

Понедељак је био диван, сунчан дан, јутро је наговештавало неку лепоту… Школска библиотека била је место где су се окупили верни читачи не би ли добили своје награде. Иако награде за њихов труд и рад нису велике, ипак тај скромни поклон у виду похвале значио је како ученицима тако и школском библиотекару.

Свечана додела ПОХВАЛА најактивнијим члановима школске библиотеке била је одржана 19.6.2023. год. са почетком у 10ч. Додели су присуствовали активни чланови, њихови учитељи, разредне старешине  као и директор и педагог школе. Библиотекарка школе се захвалила свима и у пар речи описала шта заправо значи добити ПОХВАЛУ и уједно се захвалила свима што су током целе године вредно радили и што су сви заједно оправдали слоган ,,Хајде да нам књиге буду у моди“. 

Награђени су били ученици од првог до осмог разреда. Међу ученицима су били посебно награђени и они највреднији са највише прочитаних књига. 

Нема веће среће од оне када ученици у реду чекају да узму неку нову књигу и док чекају свој ред причају са другарима о књигама које су прочитали. Када то чујемо, тек тада видимо да смо успели у ономе што смо и планирали а то је да се вратимо старим вредностима. 

Некада слика говори више од речи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *