Пон. мај 20th, 2024

Дечија недеља је национална манифестација и представља успешан модел сарадње државе, различитих цивилних и струковних организација, повезивања свих важних актера у заштити дечијих права. Сваке године реализујесе у циљу побољшања положаја детета у Србији.

Дечија недеља се обележава да би деца остала у средишту друштвених настојања да буду срећна, заштићена, да живе у здравом и сигурном окружењу у којем могу да остваре максимум својих потенцијала. Уједно Дечија недеља је прилика за пуно учешће деце у друштвеном животу, а спрам свогузраста, жеља и могућности. Дечија недеља у фокус ставља промоцију и заштиту дечијих права бавећи се нај актуелнијим темама.

Ученици наше школе имали су низ активности поводом тога. Уживање је било видљиво, смех и навијачка публика далеко се чула. Школа нам је постала права кошница а наше вредне пчелице су показивале своја умећа.

Од креативних радионица па до спортских активности била је саткана Дечија недеља. Осмех и срећу коју смо видели код ученика дала нам је повод да у будуће време имамо још таквих активности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *